Schilder- en decoratiewerken

resized DSCN2696
Hebt u het gehad met uw muur of gevel?

Een schilderwerk ligt op u te wachten, telkens wordt u geconfronteerd met de vuile muur of staat u oog in oog met die grauwe gevel... Stel de klus niet langer uit, doe beroep op verfspecialist en goedkope schilder Tieghy Decor in Beveren, Roeselare.

Schilderwerken

Wij vegen de spons over uw oude verflaag en bieden u na onberispelijk en verzorgd schilderwerk een prachtig eindresultaat in de plaats, waar u heel lang plezier aan heeft. Dat eindresultaat heeft Tieghy Decor niet alleen te danken aan zijn precisiewerk, wij raken uw muren of gevel alleen aan met de beste kwaliteitsverven. Moeten we eerst een oneffen muur uitvlakken voor we aan het schilderwerk kunnen beginnen? Perfect, ook dat is een van de specialiteiten van Tieghy Decor!

 

 

resized 008

Behangwerken

Tieghy Decor is niet alleen verfspecialist, ook voor alle kleine of grote behangwerken bent u zeker dat u een echte vakman aan het werk hebt. Hebt u gyprocwanden te plamuren? Geen probleem, Tieghy Decor doet dit voor u met dezelfde service. Tegen de tijd dat wij de werkplaats verlaten, is uw ruimte volledig àf.

Kwaliteit van de hoogste plank

Kevin Vantieghem neemt als zelfwerkend patroon de verfkwast of rol behangpapier graag zelf in handen en staat dan ook garant voor een piekfijne afwerking. Zowel voor nieuwbouw als renovatie weet hij van aanpakken. Bedrijven en particulieren mogen hem altijd bellen voor alle schilderwerk, behangwerk, het egaliseren van vloeren of het plaatsen van vinyl, tapijt, laminaat en pvc vloeren.

Stiptheid en correcte prijzen zijn het uithangbord van Tieghy Decor, samen met een hoge afwerkingsgraad. Aarzel niet om ons te contacteren voor uw vrijblijvende offerte, u zal zien dat het de moeite loont!